Potilashotelli

Jos potilas ei tarvitse välitöntä sairaalahoitoa osastolla, hän voi yöpyä Tays Keskussairaalan alueella sijaitsevassa potilashotellissa. Norlandia Tampere Hotellissa myös läheiset voivat majoittua edullisesti.

Potilaan soveltuvuus potilashotelliin arvioidaan hoitavassa yksikössä, joka myös tekee huonevarauksen ja ilmoittaa siitä potilaalle sairaalakutsun yhteydessä. Potilashotellin käytöstä voidaan sopia myös hoitojakson aikana.

Hotellilla toimii sairaanhoitaja päivittäin kello 7.30 – 21. Hoitajan läsnäolo hotellilla mahdollistaa erilaiset lääkehoidot ja muun hoidollisen avun. Myös yöaikaan hotellin vastaanotossa työskentelee hoitaja ympäri vuorokauden. Potilas saa halutessaan käyttöönsä turvahälytysrannekkeen.

Potilaan täysihoitopaketti

Hotelliyöpymisestä ei aiheudu potilaalle sairaalamaksun yli meneviä kustannuksia. Vuodeosastolta siirtyvän potilaan hoitaja- tai kätilöpalveluista kirjataan avohoitokäynti, ja jokaisesta hotellipäivästä laskutetaan poliklinikkamaksu, joka on 32,70 e /vuorokausi. Sairaala lähettää laskun hoidon jälkeen kotiin.

Potilaan täysihoitopakettiin kuuluvat ravintolassa tarjoiltavat ateriat. Arkisin aamiaista tarjoillaan kello 7 – 10, lounasta kello 11 – 13 ja päivällistä kello 17 – 19. Viikonloppuisin aamiainen katetaan kello 7.30 – 10.30, lounas kello 11.30 – 13 ja päivällinen kello 17 – 19. Iltapala tarjolla päivittäin kello 19.30 – 20.30.

Ota mukaasi säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet, hygieniatarvikkeet sekä vaihtovaatteita, jos yövyt hotellissa osana sairaalahoitoa.

Lisätietoja potilashotellissa majoittumisesta voi kysyä hoitavasta yksiköstä.

Läheisten majoittuminen

Huone on varattu yhden potilaan käyttöön. Jos potilas haluaa, myös hänen läheisensä voi majoittua samassa huoneessa hintaan 32,50 €/vuorokausi. Hinta sisältää aamiaisen. Lounas hotellin ravintolassa maksaa 12,90 € ja päivällinen 14,90 €.

Niille omaisille ja läheisille, jotka eivät majoitu sairaalahoidossa olevan potilaan kanssa samassa huoneessa, hotelli tarjoaa yöpymisen aamiaisella hintaan 79 €/1 hh tai 89 €/2 hh. Lisävaraukset voi tehdä hotellin vastaanottoon puhelimitse 050 384 4400 tai sähköpostilla tampere@norlandiacare.fi.

Huoneet ja palvelut

Norlandia Tampere Hotellissa on 130 huonetta, ravintola, sauna ja kokoustiloja sekä ympäri vuorokauden palveleva kahvila. Hotellihuoneissa on oma wc ja suihku, pieni jääkaappi, tv, puhelin, ilmastointi ja internetyhteys.

Saapuessasi autolla voit jättää auton pysäköintialueelle, joka on hotellin välittömässä läheisyydessä. Pysäköinti on maksullista, ulkona 6,50 €/vuorokausi ja pysäköintihallissa 12 €/vuorokausi. Pysäköintiluvan ja ohjeet saat hotellin vastaanotosta.