Ylis'festarit 12.8.2017

Ylis'festarit tulevat taas! Suomen parhaita koko perheen festareita vietetään lauantaina 12.8. kello 13–19 Nokian Pitkäniemessä. Tänä vuonna festarilavalla nähdään Jenni Vartiainen, Anssi Kela, Klamydia, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit sekä Herra Heinämäen lato-orkesteri.

Vuonna 2017 festarijärjestelyihin tulee kävijöiden toivomia uudistuksia. Festarilavoja on yhden sijasta kaksi. Uutuutena on myös suurikokoinen näyttö, jonka välityksellä lavan tapahtumat näkyvät kauemmaskin.

Päälavan valtaavat vuoroin Jenni Vartiainen, Anssi Kela, Klamydia sekä Elias Kaskinen & Päivän Sankarit. Pienemmällä lavalla nähdään Herra Heinämäen lato-orkesterin lisäksi Tays Silmäkeskuksen bändi. Festarit juontaa Karoliina Blackburn.

Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla oheisohjelmaa, kuten poniratsastusta, pomppulinna, kasvomaalausta ja kaverikoiria. Edellisten vuosien tapaan festareilla on monipuolinen ruokamaailma ja basaarialue ostosten tekoa varten.

Koko perheen festarit jo vuodesta 1999

Ylis'festarit on koko perheen päihteetön elämys- ja musiikkitapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1999 lähtien. Tapahtuma teki kävijäennätyksensä vuonna 2016, kun festareilla rokkasi noin 7000 kävijää.

Ylis'festareilla on totuttu näkemään suomalaisen musiikin kovimpia nimiä, ja hyvien esiintyjien lisäksi tapahtumassa on runsasta oheisohjelmaa.

Festarit järjestetään nykyään Nokian Pitkäniemen järvimaisemissa. Tapahtuman nimi on kuitenkin haluttu pitää vanhana tuttuna ja muistona ajoilta, jolloin festaripaikka oli Ylöjärven Ylisillä.

Ylis'festarit on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestävät Tampereen yliopistollisen sairaalan kehitysvammahuollon ja psykiatrian toimialueet. Mukana järjestelyissä ovat kehitysvammahuollon asiakkaat, psykiatrian potilaat sekä runsas joukko vapaaehtoisia.

Lisätiedot

ylisfestarit(at)pshp.fi
puhelin 0500 623 474 (arkisin 8–16)

Festarijuliste2017